• w4
  • r4
  • r2
Welcome To Visit Our Website

Why Always Us ?

  • 18 Taun

    18 Taun

    Since 2000
    True factory audited by TUV and Alibaba
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    Professional QC operators
    Full set of chromatographic analyzer
  • Fast

    Fast

    Fast feedbacks for your inquiry
    Fast communications when you needs
    Fast solutions for any troubleshoots
  • OEM

    OEM

    minangka Colors Panjenengan njaluk, lables & paket sing gratis kanggo desain.

Babagan awake dhewe

Qingdao INDUSTRY GASTEC CO., LTD punika perusahaan kepemilikan individu manca sing diadegaké ing taun 2009, nandur modhal dening HK PARTY TIME GROUP, situs apa iki dumunung ing No.6, West Outer Ring Road, kutha Anqiu, Shangdong Province, ngendi iku bab 110 kilometer saka port sea Qingdao gedhe lan misuwur supaya kita bisa seneng transportasi banget trep lan logistics uga dikembangaké. Kita produk sing digunakake digunakake ing industri / kothak kaya lenga, kimia, lan elektronik, aerospace, medical lan kesehatan, ilmu lingkungan lan teknologi, engineering biologi, pangan, industri militèr, tenaga, metalurgi etc. Kita sadaya kisaran produk gas lan kita janji kualitas gas kita bisa dadi stabil lan dipercaya. We duwe sistem Processing silinder lengkap kanggo panas lan vakum silinder anyar kanggo nggawe manawa ana Kelembapan lan udhara sadurunge Isi gas, lan kita duwe peralatan analisis chromatographic kanggo nyoba saben botol kanggo mesthekake kemurnian gas bisa nyukupi kabutuhan tartamtu saka klien. Supaya adoh, kita produk sing kasil sade kanggo luwih saka 30 negara utawa wilayah ing donya ngendi kita gained pujian sudhut lan reputasi apik, kayata Jerman, Prancis, Swedia, Walanda, Spanyol, Luxembourg, Rusia, Australia, Bulgaria, Fiji, New Zealand, Sevilla, Columbia, Chile, Singapore, Indonesia, Vietnam, Afrika Kidul, Angola, Nigeria, Congo, Ghana, etc.

newsletter

Isi GASTEC dhewe uga specialized ing ngrancang lan nyediakke fasilitas Isi.
WhatsApp Online Chat !