Gas oksigen Industrial - China Industry Qingdao Gastec

Gas oksigen Industrial

Katrangan singkat:

Industrial Oxygen Gas Model oxygen gas (oxygen compressed) Molecular Formula O2 Flammable Limits Combustion improver UN No. UN1072 CAS No. 7782-44-7 EINECS No. 231-956-9 Hazardous class for transport 2.2 Product Description Oxygen is manufactured by air separation.The purity is 99.5%.After the post-processing, manufacturing 99.99% purity oxygen. Oxygen gas purity we provide: Purity High purity Super high purity 99.5% 99.999% 99.9999%  Man...


Detail produk

Tags Product

Gas oksigen Industrial

model

gas oksigen (oksigen teken)

Formula molekul

O 2

Watesan kebakar

Pangapikan pembakaran

No PBB

UN1072

CAS No.

7782-44-7

EINECS No.

231-956-9

kelas mbebayani kanggo transportasi

2.2

Description Product

Oksigen diprodhuksi dening kemurnian separation.The online 99.5% .Sawise kirim-Processing, Manufaktur 99.99% kemurnian oksigen.

kemurnian gas oksigen kita nyedhiyani:

Kasucian dhuwur kemurnian kemurnian Super dhuwur
99,5% 99,999% 99,9999%

 M anufacture lan panggunaan:

图片 2

Oksigen digunakake ing aplikasi medical, nglereni logam lan welding, minangka oxidizer ing bahan bakar rokèt, lan ing treatment.Oxygen banyu digunakake ing welding oxyacetylene kobong asetilena karo O2 kanggo gawé semangat banget panas. Ing proses iki, logam nganti 60 cm nglukis pisanan digawe panas karo semangat Newmont-asetilena cilik lan banjur cepet Cut dening stream akeh O2. 

Apa kita bisa njamin kualitas produk kita:

slinder liwati pengawasan saka departemen negara.

 We wis majeng silinder jawab peralatan, siji-wektu panas kanggo mbusak Kelembapan, vakum lan work.We liyane uga duwe dimurnèkaké gas equipment.So kemurnian saka gas oksigen punika 99,999% ing slinder.

Meksa Isi wis sufficient.We wis Isi laporan kanggo saben cylinder.This laporan bakal dikirim menyang customer bebarengan karo laporan test gas.

 We kudu tliti peralatan testing, lan prajanji saben silinder lan gas bakal test sadurunge pangiriman.

图片 3图片 4

gas Cylinder

layanan Customized:

volume silinder Custom

werna silinder Custom

tutup silinder Custom 

Kita bisa sumber akeh silinder standar, kayata GB5099, ISO9809, Dot-3AA, EN1964, IS, KGS

Kene sawetara produk kita:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ora

njaba diameteripun kapasitas kapasitas gas  desain Dawane  bobot WP TP Materi
MM V (L) (M3)  kekandelan tembok kira-kira L kira-kira W MPa MPa
S (MM) (MM) (Kg)
1 140 2,5  0,37  3.6 390 7 15 25 37Bapak
3.2  0,48 440 7.5
4.0  0,60  500 8.3
5,0  0,75 575 9.3
6.3  0,94  670 10,6
7.0  1.05 720 11,3
8.0  1.20  795 12,3
9.0  1,35 870 13.3
10.0  1,50  945 14.3
2 152 1.1  4 635 12 15 25 37Bapak
1.2  700 13
1.4  760 14
10  1.5  825 15
12  1.8  850 17
3 219 20  3.0  5.7 850 30 15 25 37Bapak
25  3,7  1000 35
32  4.8  1210 42
34  5.1  1270 44
36  5,4  1330 46
38  5.7  1390 48
40  6.0  1440 50
4 229 20 4.0  6.2 815 30,5 20 30 34CrMo4
25 5,0  950 35,75
32 6.4 1145 43,1
36 7.2 1255 47,3
38 7,6 1310 49,4
40 8.0  1365 51,5
45 9.0  1505 56,8
50 10.0  1640 62
5 232 20  6.0  8.6 860 46 30 45 34CrMo4
25  7.5  1010 53,5
32  9,6  1220 64
36  10.8  1280 70
38  11.4  1340 73
40  12.0  1400 76
45  13,5  1550 83
50  15,0  1700 87,5
6 267 50  7.5 6 1285 56 15 25 37Bapak
54  8.1 1365 60
56  8.4 1405 62
60  9 1485 66,5
63  9,45 1545 68
68  10.2 1645 73
70  10.5 1685 75
80  12 1850 84

图片 5图片 6图片 7图片 8

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Ngobrol Online WhatsApp!