99,999% Industrial Nitrogén Gas - Cina Industri Qingdao Gastec

99,999% Industrial Nitrogén Gas

Pondok Description:

99.999% Industrial Nitrogen Gas   Model nitrogen gas (nitrogen compressed) Molecular Formula N2 Flammable Limits Nonflammable UN No. UN1066 CAS No. 7727-37-9 EINECS No. 231-783-9 Hazardous class for transport 2.2 Transportation Label Nonflammable Gas Product Description Nitrogen Gas (N2) is a chemical element with symbol N and atomic number 7. On Earth, the element forms about 78% of Earth’s atmosphere and as such is the most abundant...


jéntré produk

Tags produk

99,999 % Industrinitrogén  Gas  

model

gas nitrogén (nitrogén dikomprés)

Formula molekular

N 2

wates kaduruk

Teu kabeuleum

No PBB

UN1066

CAS No.

7727-37-9

EINECS No.

231-783-9

kelas picilakaeun pikeun transpor

2.2

Label transportasi

Gas Nonflammable

Panjelasan Produk

Nitrogén Gas (N2) mangrupakeun unsur kimia kalayan simbol N sarta wilangan atom 7. Di Bumi, bentuk unsur kira 78% tina atmosfir Marcapada sarta sakumaha sapertos ngarupakeun unsur uncombined paling loba pisan.

purity gas nitrogén kami nyadiakeun:

purity umum purity purity tinggi purity Super tinggi
99,9% 99,99% 99,999% 99,9999%

M anufacture sarta pamakéan:

图片 1

gas nitrogén anu loba dipaké dina industri tina Kimia, farmasi, Pangan sarta inuman, Kaca, semén jeung Jeruk Nipis, Podomoro, Laboratorium & analisis, Electronics, Electronics, Automotive & angkutan jeung industri lianna

Naha urang bisa ngajamin kualitas produk urang:

silinder nu lulus inspeksi sahiji departemén kaayaan.

Kami geus maju silinder penanganan parabot, hiji-waktos panas ngaleupaskeun Uap, vakum sarta work.So séjén purity sahiji gas nitrogén nyaéta 99,999% dina silinder nu.

Tekanan keusikan anu sufficient.We geus ngeusian laporan pikeun unggal cylinder.This ngalaporkeun bakal dikirim ka nasabah bareng jeung laporan test gas.

Simkuring gaduh precision parabot nguji, sarta jangji unggal silinder jeung gas bakal test saméméh pangiriman ka.图片 2图片 3

gas Silinder

jasa ngaropéa:

volume silinder custom

Warna silinder custom

klep silinder custom

Bisa nyadiakeun loba tabung baku, kayaning GB5099, ISO9809, titik-3AA, EN1964, IS, KGS

Di dieu aya sababaraha produk urang:

No luar diaméterna kapasitas kapasitas gas rarancang Panjang beurat WP TP material
MM V (L) (M3)  ketebalan témbok approx L approx W MPa MPa
S (MM) (MM) (Kg)
1 140 2.5 0,37 3,6 390 7 15 25 37Mn
3.2 0,48 440 7,5
4.0 0,60 500 8,3
5.0 0,75 575 9,3
6.3 0,94 670 10,6
7,0 1,05 720 11,3
8.0 1,20 795 12,3
9,0 1,35 870 13,3
10,0 1,50 945 14,3
2 152 7 1.1 4 635 12 15 25 37Mn
8 1.2 700 13
9 1.4 760 14
10 1.5 825 15
12 1,8 850 17
3 219 20 3.0 5.7 850 30 15 25 37Mn
25 3,7 1000 35
32 4,8 1210 42
34 5.1 1270 44
36 5,4 1330 46
38 5.7 1390 48
40 6,0 1440 50
4 229 20 4.0 6.2 815 30,5 20 30 34CrMo4
25 5.0 950 35,75
32 6.4 1145 43,1
36 7,2 1255 47,3
38 7.6 1310 49,4
40 8.0 1365 51,5
45 9,0 1505 56,8
50 10,0 1640 62
5 232 20 6,0 8,6 860 46 30 45 34CrMo4
25 7,5 1010 53,5
32 9,6 1220 64
36 10,8 1280 70
38 11,4 1340 73
40 12,0 1400 76
45 13,5 1550 83
50 15,0 1700 87,5
6 267 50 7,5 6 1285 56 15 25 37Mn
54 8,1 1365 60
56 8,4 1405 62
60 9 1485 66,5
63 9,45 1545 68
68 10,2 1645 73
70 10,5 1685 75
80 12 1850 84

图片 4图片 5图片 6图片 7


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!