Tentang Kami

QINGDAO Industri GASTEC CO., LTD mangrupakeun perusahaan kapamilikan individual asing anu didirikan dina Oktober 2009, invested ku HK pihak TIME grup, situs kerja ieu lokasina di No.6, West Outer Ring Jalan, kota Anqiu, Shangdong Province, dimana nya ngeunaan 110 kilométer ti port laut QINGDAO badag tur kawentar sangkan bisa ngarasakeun angkutan pohara merenah tur logistik well-dimekarkeun.

Urang utamana nyadiakeun:

1). Tinggi purity Industrial Gas: hélium, argon, Acetylene, Propana diwangun, oksigén, nitrogén, CO2, jsb
2). Gas listrik, gas Standar na Sakabéh jinis gas dicampur.
3) bak hélium disposable pikeun pihak sarta festival celebrations.
4). Gas cair: cairan argon, Oksigén cair, Jeung cair Nitrogén.
5). Médis Kelas Gas: (Oksigén, Nitrous Oksida Gas, médis campuran gas)
6). Vaporizer, Cryogenic ngeusian Kongrés, Silinder rak, tank Panyimpenan,
7). Oksigén / Acetylene tutuwuhan,
8). Gas Supply Piping Project.
6). Sagala jinis asesoris pikeun alat-alat gas na proyek piping

Produk urang anu loba dipaké dina industri / widang kawas minyak, kimia, jeung éléktronika, aerospace, médis sarta kaséhatan, sains lingkungan jeung teknologi, rékayasa biologis, pangan, industri militer, generasi kakuatan, metallurgy jsb

Urang gaduh sadayana Bulan produk gas na urang janji kualitas gas kami tiasa stabil sarta dipercaya. Simkuring boga sistem ngolah silinder lengkep panas tur vakum dina tabung anyar pikeun mastikeun euweuh Uap tur hawa saméméh keusikan gas, sarta kami boga alat-alat analisis chromatographic pikeun nguji unggal botol pikeun mastikeun purity gas tiasa minuhan sarat husus tina klien. Sajauh, produk urang anu hasil ngajual ka leuwih ti 30 nagara atawa kawasan di dunya mana kami massana compliment lega tur reputasi alus, kayaning Jerman, Perancis, Swédia, Walanda, Spanyol, Luksemburg, Rusia, Australia, Bulgaria, Fiji, Selandia anyar, Sevilla, Columbia, Chili, Singapura, Indonésia, Vietnam, Afrika Kidul, Angola, Nigeria, Kongo, Ghana, jsb

Kami Certified tur dijamin ku Alibaba ku mariksa fisik sarta ogé meunang TUV persetujuan quanlity sakumaha pamariksaan pihak katilu. Urang mastikeun turutan System Management Quality of ISO9001: 2008 pikeun ngatur sarta ngawas sakabeh proses produksi, R & D, jualan na sanggeus jasa diobral. Urang lagu proses produksi sadayana ti awal nepi ka ahir tur nyadiakeun solusi pangalusna pikeun sarat konsumén 'dina waktu. Prinsip kami nyaeta: Aman ngagunakeun, Quality mun Kabagjaan tur Service kana bisnis Long-istilah. Urang tulus mudahan cooperate jeung konsumén jeung babaturan duanana ti pasar domestik jeung oversea. Hayu urang neangan ngembangkeun umum tur jieun hareup endah manan babarengan!


WhatsApp Online Chat !