Pangalusna-ngajual Seamless Steel CO2 Gas - Cina Industri Qingdao Gastec

Pangalusna-ngajual Seamless Steel CO2 Gas

Pondok Description:

 Best-selling Seamless Steel CO2 Gas   Model Carbon dioxide Molecular Formula CO2 Flammable Limits Nonflammable UN No. UN1013 CAS No. 124-38-9 EINECS No. 204-696-9 Hazardous class for transport 2.2 Transportation Label Nonflammable Gas Product Description Carbon dioxide can be used as a protective gas welding, make wine, alkali industry, sugar industry, plastic foam industry. Dry ice can be used for artificial rain, stage smoke effects, food...


jéntré produk

Tags produk

 Pangalusna-ngajual Seamless Steel CO2 Gas  

model

Karbon dioksida

Formula molekular

CO2

wates kaduruk

Teu kabeuleum

No PBB

UN1013

CAS No.

124-38-9

EINECS No.

204-696-9

kelas picilakaeun pikeun transpor

2.2

Label transportasi

Gas Nonflammable

Panjelasan Produk

Karbon dioksida bisa dipaké salaku las gas pelindung, sangkan anggur, industri alkali, industri gula, Industri busa plastik.

és garing bisa dipaké keur hujan jieunan, épék tahap haseup, industri pangan, épék husus dahareun, és garing bisa dipaké pikeun mobil, kapal, aviation, spasi tur industri elektronika.

purity gas CO2 kami nyadiakeun:

purity umum purity dahareun kelas purity tinggi
99,5% 99,7% 99,999%

Naha urang bisa ngajamin kualitas produk urang:

silinder nu lulus inspeksi sahiji departemén kaayaan.

Kami geus maju silinder penanganan parabot, hiji-waktos panas ngaleupaskeun Uap, vakum sarta work.So séjén purity sahiji gas CO2 nyaeta 99,999% dina silinder nu.

Simkuring gaduh keusikan gas plant.The ngeusian beurat cair otomatis mangrupa sufficient.We geus ngeusian laporan pikeun unggal cylinder.This ngalaporkeun bakal dikirim ka nasabah bareng jeung laporan test gas.

Simkuring gaduh precision parabot nguji, sarta jangji unggal silinder jeung gas bakal test saméméh pangiriman ka.

图片 2图片 3

gas Silinder

jasa ngaropéa:

volume silinder custom

Warna silinder custom

klep silinder custom

Bisa nyadiakeun loba tabung baku, kayaning GB5099, ISO9809, titik-3AA, EN1964, IS, KGS

Di dieu aya sababaraha produk urang:

No luar diaméterna kapasitas kapasitas gas  rarancang panjang  beurat WP TP material
MM V (L) (M3)  ketebalan témbok approx L approx W MPa MPa
S (MM) (MM) (Kg)
1 140 2.5  0,37  3,6 390 7 15 25 37Mn
3.2  0,48 440 7,5
4.0  0,60  500 8,3
5.0  0,75 575 9,3
6.3  0,94  670 10,6
7,0  1,05 720 11,3
8.0  1,20  795 12,3
9,0  1,35 870 13,3
10,0  1,50  945 14,3
2 152 1.1  4 635 12 15 25 37Mn
1.2  700 13
1.4  760 14
10  1.5  825 15
12  1,8  850 17
3 219 20  3.0  5.7 850 30 15 25 37Mn
25  3,7  1000 35
32  4,8  1210 42
34  5.1  1270 44
36  5,4  1330 46
38  5.7  1390 48
40  6,0  1440 50
4 229 20 4.0  6.2 815 30,5 20 30 34CrMo4
25 5.0  950 35,75
32 6.4 1145 43,1
36 7,2 1255 47,3
38 7.6 1310 49,4
40 8.0  1365 51,5
45 9,0  1505 56,8
50 10,0  1640 62
5 232 20  6,0  8,6 860 46 30 45 34CrMo4
25  7,5  1010 53,5
32  9,6  1220 64
36  10,8  1280 70
38  11,4  1340 73
40  12,0  1400 76
45  13,5  1550 83
50  15,0  1700 87,5
6 267 50  7,5 6 1285 56 15 25 37Mn
54  8,1 1365 60
56  8,4 1405 62
60  9 1485 66,5
63  9,45 1545 68
68  10,2 1645 73
70  10,5 1685 75
80  12 1850 84

图片 1图片 2图片 3图片 4图片 5

Tabung Transportasi kami

图片 6


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!