Pabrik Supply 13.4L disposable hélium tank - Cina Industri Qingdao Gastec

Pabrik Supply 13.4L disposable hélium tank

Pondok Description:

Factory Supply 13.4L Disposable Helium Tank Type EC-13 Gas volume 0.24M3 standard CE  DOT Water capacity 13.4L Test pressure 23bar Packing Carton weight 3.1kg Gas pressure 18bar Carton size 245*245*430MM 9’ Balloon filling 30-36PCS Gas purity 99.99% Usage Christmas,Wedding,Party,New Year,Birthday,Travel,etc. Product Description The 30LB helium balloon kit are just for small fuctions and limited number guests.This kit provide you with enough balloons to accent your party area and ...


jéntré produk

Tags produk

Pabrik Supply 13.4L disposable hélium tank

ngetik EC-13 volume gas 0.24M3 standar CE titik
kapasitas cai 13.4L tekanan test 23bar pak-pakan karton
beurat 3.1kg tekanan gas 18bar ukuran karton 245 * 245 * 430MM
9 'keusikan balon 30-36PCS purity gas 99,99% pamakéan Christmas, Kawinan, Partéi, Taun Anyar, Birthday, Travel, jsb.

图片 1

Panjelasan Produk

The 30LB  helium balloon kit are just for small fuctions and limited number guests.This kit provide you with enough balloons to accent your party area and still a few left for guests who may be interested in taking one home.Kit includes 8.9 cubic foot disposable helium tank,which is enough 30pcs 9-inch latex balloons,an assortment of 30 set vibrant colored balloons and a spool of ribbon to use for attaching or for guests to hold balloons with.

Arah keur dipake

图片 2

hélium romantis

图片 3图片 4

 

Kauntungan urang

  • Dipaké 99,999% gas hélium ngeusian. (Paling pamakéan pabrik 80% hélium gas jeung gas nitrogén 20%)
  • Ngeusian tekanan: 20bar. tekanan statik: gede ti 18bar
  • barang cacad No leakage filling.No (Urang bakal ngimbangan lamun sagala)
  • Bébas muatan: karton jeung awak tank percetakan poster

pabrik Témbongkeun
图片 5

sertipikat

 

FAQ图片 6

1.What teu tank hélium kit atanapi pakét kaasup?

tank hélium, gas hélium, adaptor, karton, balon na pita (sakumaha pamundut).

2.Can kuring narima sampel bebas ti anjeun?

Tina cause.You bisa meuli sampel tina us.You bisa nempatkeun fee sampel deducted lamun meuli di kuantitas tumpak.

3.What nyaeta kuantitas ngeunaan wadahna?

20'FCL: 1100PCS

40'HQ: 2600PCS

4.Does produk Anjeun bisa ngaropéa?

Sumuhun, karton jeung awak tank poster percetakan dumasar kana rarancang anjeun, sarta muatan gratis.

Rakan koperasi

图片 7

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !