Gas Oksigén Industrial - Cina Industri Qingdao Gastec

Gas Oksigén Industrial

Pondok Description:

Industrial Oxygen Gas Model oxygen gas (oxygen compressed) Molecular Formula O2 Flammable Limits Combustion improver UN No. UN1072 CAS No. 7782-44-7 EINECS No. 231-956-9 Hazardous class for transport 2.2 Product Description Oxygen is manufactured by air separation.The purity is 99.5%.After the post-processing, manufacturing 99.99% purity oxygen. Oxygen gas purity we provide: Purity High purity Super high purity 99.5% 99.999% 99.9999%  Man...


jéntré produk

Tags produk

Gas Oksigén Industrial

model

gas oksigén (oksigén dikomprés)

Formula molekular

O 2

wates kaduruk

durukan improver

No PBB

UN1072

CAS No.

7782-44-7

EINECS No.

231-956-9

kelas picilakaeun pikeun transpor

2.2

Panjelasan Produk

Oksigén ieu dijieun ku purity separation.The hawa nyaéta 99,5% .After posting-processing, manufaktur 99,99% purity oksigén.

purity gas oksigén kami nyadiakeun:

purity purity tinggi purity Super tinggi
99,5% 99,999% 99,9999%

 M anufacture sarta pamakéan:

图片 2

Oksigén dipaké dina aplikasi médis, motong logam jeung patri, salaku oxidizer dina suluh rokét, sarta di treatment.Oxygen cai anu dipaké di las oxyacetylene ngaduruk acetylene kalawan O2 ngahasilkeun seuneu panas pisan. Dina proses ieu, logam nepi ka 60 cm kandel anu munggaran dipanaskeun ku seuneu oxy-acetylene leutik lajeng gancang motong ku aliran badag tina O2. 

Naha urang bisa ngajamin kualitas produk urang:

silinder nu lulus inspeksi sahiji departemén kaayaan.

 Kami geus maju silinder penanganan parabot, hiji-waktos panas ngaleupaskeun Uap, vakum sarta work.We séjén ogé mibanda purifikasi gas equipment.So purity sahiji gas oksigén nyaéta 99,999% dina silinder nu.

Tekanan keusikan anu sufficient.We geus ngeusian laporan pikeun unggal cylinder.This ngalaporkeun bakal dikirim ka nasabah bareng jeung laporan test gas.

 Simkuring gaduh precision parabot nguji, sarta jangji unggal silinder jeung gas bakal test saméméh pangiriman ka.

图片 3图片 4

gas Silinder

jasa ngaropéa:

volume silinder custom

Warna silinder custom

klep silinder custom 

Bisa nyadiakeun loba tabung baku, kayaning GB5099, ISO9809, titik-3AA, EN1964, IS, KGS

Di dieu aya sababaraha produk urang:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No

luar diaméterna kapasitas kapasitas gas  rarancang panjang  beurat WP TP material
MM V (L) (M3)  ketebalan témbok approx L approx W MPa MPa
S (MM) (MM) (Kg)
1 140 2.5  0,37  3,6 390 7 15 25 37Mn
3.2  0,48 440 7,5
4.0  0,60  500 8,3
5.0  0,75 575 9,3
6.3  0,94  670 10,6
7,0  1,05 720 11,3
8.0  1,20  795 12,3
9,0  1,35 870 13,3
10,0  1,50  945 14,3
2 152 1.1  4 635 12 15 25 37Mn
1.2  700 13
1.4  760 14
10  1.5  825 15
12  1,8  850 17
3 219 20  3.0  5.7 850 30 15 25 37Mn
25  3,7  1000 35
32  4,8  1210 42
34  5.1  1270 44
36  5,4  1330 46
38  5.7  1390 48
40  6,0  1440 50
4 229 20 4.0  6.2 815 30,5 20 30 34CrMo4
25 5.0  950 35,75
32 6.4 1145 43,1
36 7,2 1255 47,3
38 7.6 1310 49,4
40 8.0  1365 51,5
45 9,0  1505 56,8
50 10,0  1640 62
5 232 20  6,0  8,6 860 46 30 45 34CrMo4
25  7,5  1010 53,5
32  9,6  1220 64
36  10,8  1280 70
38  11,4  1340 73
40  12,0  1400 76
45  13,5  1550 83
50  15,0  1700 87,5
6 267 50  7,5 6 1285 56 15 25 37Mn
54  8,1 1365 60
56  8,4 1405 62
60  9 1485 66,5
63  9,45 1545 68
68  10,2 1645 73
70  10,5 1685 75
80  12 1850 84

图片 5图片 6图片 7图片 8

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!